Japońskie Dni w The Farm

29 stycznia, 2020

Każda okazja do spotkania w The Farm jest dobra, ale tym razem powód jest wyjątkowy. Niedawno dotarła do nas nowa dostawa słynnej wołowiny wagyū z Kobe. Smakoszom nie trzeba tłumaczyć, dlaczego to ważna wiadomość i dlaczego warto zarezerwować stolik.

7 i 8 lutego wołowina z Japonii z niesamowitym marmurkiem będzie u nas serwowana w szczególny sposób. Samodzielnie będzie można wybrać zarówno typ steka i wielkość porcji, a dodatkowo w tych dniach przy naszej delikatesowej ladzie doradzać będzie doświadczony sommelier Marcin Likowski. Pomoże on dobrać do steków odpowiedni trunek oraz sos.

Podczas „Japońskich Dni w The Farm”, poza wołowiną z Kobe, szczególnie mocno będziemy polecać japońską whisky z dwóch destylarni – Yoichi i Miyagikyo. Obie destylarnie stworzył Masataka Taketsuru, ojciec-założyciel współczesnej produkcji whisky w Kraju Kwitnącej Wiśni. Wszystkich chcących dowiedzieć się więcej na ten temat zapraszamy do The Farm.

Na oba wieczory specjalne z japońskimi stekami i whisky zapraszamy na godzinę 19.00.

Rezerwacje:

+48 725 320 420

rezerwacje@the-farm.pl