Każda okazja do spotkania w The Farm jest dobra, ale tym razem powód jest wyjątkowy. Niedawno dotarła do nas nowa dostawa słynnej wołowiny wagyū z Kobe. Smakoszom nie trzeba tłumaczyć, dlaczego to ważna wiadomość i dlaczego warto zarezerwować stolik.
7 i 8 lutego wołowina z Japonii z niesamowitym marmurkiem będzie u nas serwowana w szczególny sposób. Samodzielnie będzie można wybrać zarówno typ steka i wielkość porcji, a dodatkowo w tych dniach przy naszej delikatesowej ladzie doradzać będzie doświadczony sommelier Marcin Likowski. Pomoże on dobrać do steków odpowiedni trunek oraz sos.
Podczas „Japońskich Dni w The Farm”, poza wołowiną z Kobe, szczególnie mocno będziemy polecać japońską whisky z dwóch destylarni – Yoichi i Miyagikyo. Obie destylarnie stworzył Masataka Taketsuru, ojciec-założyciel współczesnej produkcji whisky w Kraju Kwitnącej Wiśni. Wszystkich chcących dowiedzieć się więcej na ten temat zapraszamy do The Farm.
Na oba wieczory specjalne z japońskimi stekami i whisky zapraszamy na godzinę 19.00.
Rezerwacje:
+48 725 320 420